ΕΛΓΑ: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από αγριοκούνελα σε καλλιέργειες της ΔΕ Ατσικής

Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών βρίσκονται οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από αγριοκούνελα της 08/04/2019 στις

καλλιέργειες σιτηρών, των Κοινοτήτων Δάφνης και Καρπασίου που εκκρεμούσαν, καθώς επίσης και οι πίνακες με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από την ίδια αιτία, της 06/06/2019 που αφορούσαν τις καλλιέργειες βρώσιμων οσπρίων (φασόλια κ.α.) των Κοινοτήτων Ατσικής, Αγίου Δημητρίου, Δάφνης, Σαρδών, Βάρους, Καρπασίου και Καταλάκκου, στη Λήμνο.

Τα πορίσματα θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών στο γραφείο ανταποκριτών ΕΛΓΑ της ΔΕ Ατσικής για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι την 17/02/2020.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής που υπέβαλε.

Για τα πορίσματα εκτίμησης αμπελιών των κοινοτήτων της ΔΕ Ατσικής που εκκρεμούν, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μετά την παραλαβή των σχετικών πινάκων, όπως επίσης και για τα πορίσματα των ζημιών στις καλλιέργειες από την έντονη βροχόπτωση.

Πηγή: limnosfm100.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις