Φονικό στα Ανώγεια: Τι δήλωσαν οι συνήγοροι του κατηγορουμένου (video)

Την άποψη του κατηγορουμένου για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη και τι φέρεται να συνέβη, μετέφεραν οι συνήγοροί του, Διονύσης Βέρρας και Αλεξάνδρα Σπανάκη.

του Γιώργου Σόμπολου

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι. Οι συνήγοροι του, ανατρέπουν τα όσα ισχυρίζεται ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, ότι δηλαδή ο γιος του δεν πυροβόλησε και ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του:

"Έχουν βρεθεί δύο κάλυκες από 9άρι όπλο, διαφορετικοί από το όπλο που χρησιμοποίησε ο κατηγορουμενος", ανέφεραν χαρακτηριστικά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως τα όπλα ήταν δύο και προφανώς το ένα όπλο, εξαφανίστηκε.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στους δύο συνηγόρους του πως όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το σπίτι του και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά, υποστηρίζει ο κατηγορούμενος, ο Γιώργος Ξυλούρης ήρθε και πάρκαρε ακριβώς απέναντι το όχημα του.

Τον ρώτησε που είναι ο πατέρας του και σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, αυτός του απάντησε "τι έχεις με τον πατέρα μου, τι θες πάλι". Ο Γιώργος Ξυλούρης, σύμφωνα με την κατάθεση του κατηγορούμενου του απάντησε "να πάτε να... γκεσταπίτες". Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρια, χτύπησαν ο ένας τον άλλο και μπήκε στην μέση για να τους χωρίσει ο Λευτέρης Καλομοίρης.

Ο Γιώργος Ξυλούρης γύρισε σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, πήρε το όπλο του, βγήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού και επιτέθηκε με τα χέρια αρχικά στον πατέρα του.

Του κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα στο στόμα, αποκολλώντας την τεχνική οδοντοστοιχία που φορούσε. Στην συνέχεια και ενώ βρισκόταν στο έδαφος, τον πυροβόλησε στο πάνω μέρος της κοιλιακής χώρας, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2020/05/video-1588596250.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις