Κάτοικος της Μόριας διηγείται : «Γίνονται κατά συρροή δολοφονίες σκυλιών από μετανάστες»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6 μίλησε κάτοικος της Μόριας, ο οποίος αποκάλυψε την απάνθρωπη συμπεριφορά που έχουν οι μετανάστες απέναντι στα ζώα συντροφιάς, όπως σκυλιά. Μίλησε επίσης και για την καθημερινή κλοπή των παραγωγικών ζώων, τα οποία μάλιστα τα σφάζουν στη μέση του δρόμου. 

Ο κάτοικος της Μόριας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μιλάμε απλώς για κλοπή ζώων. Εγώ βλέπω καθημερινά πράγματα τα οποία είναι αστεία μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στη Μόρια. Εδώ μιλάμε για καθημερινή κλοπή ζώων παραγωγικών, τα οποία τα σφάζουν μέσα στο δρόμο. Μιλάμε για κλοπή ζώων συντροφιάς, όπως σκυλιών. Αν το σκυλί γαβγίζει και τους ενοχλεί να κλέψουν, το σκοτώνουν. Γίνονται κατά συρροή δολοφονίες σκυλιών. Με ρόπαλα, με τσεκούρια, με γκασμάδες, με ψυχοφάρμακα, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε... Ό,τι σκυλί υπήρχε εδώ σαν φύλακας τώρα πλεόν δεν υπάρχει».

Οι κλοπές από τους μετανάστες στη Μόρια

Στη συνέχεια, ο άντρας από τη Μυτιλήνη συμπλήρωσε: «Καθημερινά μπαίνουν μέσα σε σπίτια, μέσα σε μαγαζιά, μέσα σε αγροικίες. Μπαίνουν παντού. Πλέον τα σκυλιά μας τα παίρνουμε μέσα στο σπίτι μας για να έχουμε σίγουρα.

Πώς είναι η κατάσταση στους καταυλισμούς της Μόριας

«Στους καταυλισμούς υπάρχει το άβατο, δεν μπορεί να μπει ούτε αστυνομία ούτε κανένας μας. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Από την πύλη και μέσα δεν μπαίνει άνθρωπος. Από εκεί υπάρχουν τα συμφέροντά τους. Υπάρχει υπαίθριο σφαγείο εκεί μέσα, υπάρχει κρεοπωλείο από τα παραγωγικά ζώα που σφάζουν και τα πουλούν εκεί», αποκάλυψε τελειώνοντας ο κάτοικος της Μυτιλήνης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις