Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου κ. Μαλανδράκη με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Κουράκη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 5/6 συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου κ. Μαλανδράκη και του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης κ. Κουράκη στο Δημαρχείο Πλατανιά

Με το Δήμαρχο Πλατανιά και Γραμματέα της ΠΕΔ κ. Γ. Μαλανδράκη είχε συνεργασία σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γ. Κουράκης, στο Δημαρχείο Πλατανιά. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο την ΠΕΔ Κρήτης όσο και γενικότερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα έγινε αποτίμηση των δράσεων και των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί από την ΠΕΔ κατά το προηγούμενο διάστημα ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τον προγραμματισμό δράσεων από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης στο επόμενο διάστημα. Τόσο ο Γ. Κουράκης όσο και ο Γ. Μαλανδράκης τόνισαν ότι η ΠΕΔ Κρήτης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Δήμων της Κρήτης αλλά και των πολιτών για την αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής συγκυρίας, με προτάσεις και συγκεκριμένες δράσεις. Επίσης παραδόθηκε από την ΠΕΔ και αύριο θα διανεμηθεί, το υγειονομικό υλικό (μάσκες και γάντια) που αφορά τους Δήμους του Νομού Χανίων, μετά από προμήθεια της ΚΕΔΕ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις