Σταθμός απολύμανσης εγκαταστάθηκε στην είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Ροδόπης

Σταθμός απολύμανσης για πολίτες και υπαλλήλους εγκαταστάθηκε στην είσοδο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με αφορμή την πλήρη επαναλειτουργία από την Τρίτη 9 Ιουνίου των δημοσίων υπηρεσιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει:

«Μεριμνούμε για την εφαρμογή μέτρων προστασίας και υγιεινής στο Διοικητήριο. Από σήμερα, με την εκκίνηση της πλήρους λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών, εγκαταστάθηκε και δόθηκε σε χρήση, σταθμός απολύμανσης για τους πολίτες και τους υπαλλήλους, στην είσοδο του κτιρίου της ΠΕ Ροδόπης.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Είναι απαραίτητο να διατηρούνται οι ελάχιστες αποστάσεις ενάμιση μέτρου (1,5 μέτρου) μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών, καθώς και η χρήση της μάσκας που καθίσταται κατά κανόνα υποχρεωτική κατά τη διέλευση των πολιτών στις υπηρεσίες.

Εδώ, με το φύλακα μας στο Διοικητήριο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα, στην ομαλή και άρτια υποδοχή των πολιτών , όλο αυτό το διάστημα που τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού».

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις