Προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του δήμου

Την πρόσληψη δεκαπέντε καθαριστριών για τις ανάγκες των Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων ενέκρινε χθες σε συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία.

Μάλιστα η προκήρυξη πρόσληψης αναμένεται να εκδοθεί σύντομα, μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, προκειμένου οι επιλεγέντες να εργαστούν για διάστημα δύο μηνών (μέχρι και τα μέσα Αυγούστου) στους Παιδικούς Σταθμούς.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Επαναλειτουργία Παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών», ο Δήμος Λαρισαίων, αλλά και γενικότερα και όλοι οι δήμοι της χώρας, έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν εργαζόμενους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 4 μηνών, στο πλαίσιο αντιμετώπισής έκτακτων αναγκών λόγω κορονοϊού.

Οι δεκαπέντε καθαρίστριες κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα προσληφθούν για ορισμένο χρόνο (2 μήνες) ως έκτακτο προσωπικό, για την αντιμετώπιση αναγ­κών που αφορούν στην προστασία από τις επιπτώσεις του κορονοϊού στη Διεύθυνση Παιδικών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Πηγή: onlarissa.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις