Εκπτωτικό πρόγραμμα από τον Πεζοπορικό Σύλλογο Ζακύνθου

Στο πλαίσιο της πολιτικής υπηρεσιών και παροχών προς τα μέλη του, ο Πεζοπορικός Σύλλογος Ζακύνθου «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για τα μέλη του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρεται:

«Σε μια εποχή που υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες για τους επαγγελματίες του νησιού, τους δίνουμε την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους χωρίς κόστος και ταυτόχρονα να δώσουν την ευκαιρία στα μέλη μας να γίνουν πελάτες τους με εκπτώσεις και προσφορές.

Τι είναι το ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Δημιουργούμε μία λίστα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων-επαγγελματιών οι οποίοι προσφέρουν, σε προνομιακές τιμές, τα προϊόντα-υπηρεσίες τους στα μέλη του Συλλόγου. Προς τούτο, πέραν της δημοσιοποίησης μέσω του διαδικτύου, ο Πεζοπορικός Σύλλογος Ζακύνθου «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή», απευθύνεται στους φορείς εκπροσώπησης των επαγγελματιών και ζητάει την προσφορά προς τα μέλη του, εκπτώσεων στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Πεζοπορικού Συλλόγου Ζακύνθου «Με ΠΑΡΕΑ χρωματίζουμε τη ζωή», μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://www.meparea.gr/ekptotiko-programma-melon/.

Εναλλακτικά μπορούν να τυπώσουν την αίτηση και να μας την υποβάλλουν στην προσωρινή έδρα του συλλόγου. Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται στο παραπάνω σύνδεσμο».

Διαβάστε επίσης: Ανησυχία στο Τεμπλόνι για τις αναλύσεις των στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ

Πηγή: imerazante.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις