Π. Πέρκα: «Να συμβάλλουμε όλοι στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της Φλώρινας»

Με τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Σ. Σαπαλίδη,συναντήθηκε η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πέρκα.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα της περιοχής και όσα ζητήματα προκύπτουν από την βίαιη απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλύθηκε η μεγάλη πρόκληση της μεταλιγνιτικής εποχής, η αναγκαιότητα συνεννόησης για την υλοποίηση ενός σοβαρού σχεδίου που θα εμπλέκει τους θεσμούς, τους εκπροσώπους, τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία. Συζητήθηκαν προτάσεις για τις μεταφορές, διαμετακομιστικό κέντρο, νέο βιομηχανικό πάρκο και συνδέσεις σιδηροδρόμων που θα φέρουν την Φλώρινα στο επίκεντρο της σύνδεσης της χώρας με τα Δυτικά Βαλκάνια.

Όπως αναφέρει η Βουλευυτής Πέτη Πέρκα «συμφωνήσαμε για τη συνέχεια των επαφών, την ανταλλαγή των προτάσεων  και τη διαρκή συνεργασία ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην ανάδειξη και χρήση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, την ανάδειξή της και συνεχή υποστήριξή της».

Πηγή: ert.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις