Οι Ομάδες «ΖaCLEANthos» και «Green Activist Group» θα καθαρίζουν κάθε εβδόμαδα το Ναυάγιο

Οι Ομάδες «ΖaCLEANthos» κ «Green Activist Group», με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστό ότι κάθε εβδομάδα και έως το τέλος της τουριστικής σεζόν θα καθαρίζουν το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

 

Επίσης, θα καθαρίζουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, από το Κερί έως τις Γαλάζιες Σπηλιές…

Η ανακοίνωση

«Οι Ομάδες «ΖaCLEANthos» κ «Green Activist Group», μετά τα όσα τραγικά αντίκρισαν στην παγκοσμίου φήμης και ναυαρχίδας του τουρισμού μας, παράλιας «ΝΑΥΑΓΙΟ», αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μετρά όσο άφορα τον τομέα της καθαριότητας της περιοχής, χωρίς να διεκδικούν ΚΑΜΙΑ επιχορήγηση απο ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ξεκινάμε Αμεσα με τουλάχιστον εναν καθαρισμό την εβδομάδα για ολη την σεζόν, και δεν θα σταματήσουμε αν δεν παρθούν μετρά ώστε να μην χρειάζεται!

Μαζι μας σε αυτή την προσπάθεια οι «Porto Vromi Maries Cruises-Fun» κ «Ζante Sun Travel» που θα μας διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ όποτε αποφασίζουμε απο κοινού, σκάφη για την μετακίνηση κ λοιπά…

Επίσης με τις δυο αυτές εταιρίες, μαζί αναλαμβανουμε μόνιμους καθαρισμούς απο ΚΕΡΙ μεχρι Γαλάζιες Σπηλιές, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Όπως μια μεγάλη δράση αρχή και τέλος σεζόν κάθε χρόνο, πάλι στο Ναυαγιο.

Υ.Γ Δύναμη μας οι ανιδιοτελείς εθελοντές που κάθε μέρα γίνονται και πιο πολλοί!

Σας ευχαριστούμε!!!».

Πηγή: imerazante.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις