Αχαΐα: Συνωστισμός σε μπαρ και... «δεν υπάρχει ιός, μόνο αλκοόλ»

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από μπιτς μπαρ στην Κάτω Αχαΐα, όπου εκατοντάδες νέοι, χωρίς καμία τήρηση μέτρων προστασίας, διασκέδαζαν υπό τους ήχους της hip hop.

Την ώρα που όλοι οι λοιμωξιολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, εκατοντάδες νέοι διασκέδαζαν «ο ένας πάνω στον άλλο». Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι φώναζαν «Δεν υπάρχει ιός, μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ».

Οι εικόνες προκαλούν νέο πονοκέφαλο στις υγειονομικές αρχές καθώς οι ειδικοί θεωρούν ότι ο κίνδυνος της μετάδοσης του ιού είναι ιδιαίτερα μεγάλος, λόγω τέτοιων φαινομένων.

Στο συγκεκριμένο μπαρ, πάντως, ο συνωστισμός προκλήθηκε λόγω της παρουσίας γνωστού hip hop καλλιτέχνη, σε ειδικό event το οποίο διαφημιζόταν για μέρες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης.

Από τις εικόνες και τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι θαμώνες να διασκεδάζουν χωρίς μάσκες, μη τηρώντας αποστάσεις ενώ δεν φαίνεται να έγιναν και ειδικές συστάσεις.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη από παρόμοια φαινόμενα και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας στο τραπέζι υπάρχει και το ενδεχόμενο απαγόρευσης των πανηγυριών και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα.

Πηγή: agonaskritis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περισσότερα σε Ειδήσεις