Τήλος: 40 κυβικά ανακυκλώσιμων υλικών αναχωρούν για το ΚΔΑΥ Ρόδου

Τήλος: 40 κυβικά ανακυκλώσιμων υλικών αναχωρούν για το ΚΔΑΥ Ρόδου

H προσπάθεια του Δημοτικής Αρχής Τήλου για ανακύκλωση φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς σήμερα αναχωρεί το πρώτο φορτίο με 40 κυβικά ανακυκλώσιμων υλικών για το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Ρόδου. Προς αυτή τη κατεύθυνση βοήθησε η ανταπόκριση των Δημοτών, των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού που ενσυνείδητα στηρίζουν το εγχείρημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τήλου:

Έτοιμο το πρώτο φορτίο μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών στη Ρόδο. 40 κυβικά ανακυκλώσιμων υλικών αναχωρούν αύριο τα ξημερώματα με τελικό προορισμό το ΚΔΑΥ Ρόδου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους δημότες αλλά και επισκέπτες του νησιού μας που έμπρακτα στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσουμε. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο της Ρόδου για την άψογη συνεργασίας μας.

Υπενθύμιση:

Τοποθετούμε στον μπλε κάδο: συσκευασίες καθαρές από υπολείμματα, τις τοποθετούμε χύμα στον κάδο, όχι δεμένες σακούλες, όχι σκουπίδια και οργανικά (τρόφιμα) στον μπλε κάδο. Τα μπουκάλια του νερού τα τοποθετούμε στον κάδο ή συμπιεσμένα με το καπάκι τους ή όπως είναι χωρίς το καπάκι το οποίο τοποθετούμε χωριστά στον μπλε κάδο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις