Έργα ύψους 3.840.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο

Αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δύο συμβάσεις που υπέγραψε ο περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, για έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.840.000 ευρώ και χρηματοδότηση από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού, όπου αποκαθίσταται η οδική ασφάλεια σε επιλεγμένα σημεία, με τεχνικά έργα, σήμανση και καθαρισμό, ενώ για την περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας προβλέπονται εργασίες συντήρησης σε τμήματα της Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου.

Επιπλέον, το έργο «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου Περιοχής Δυτικής Φθιώτιδας», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, αφορά εργασίες συντήρησης σε τμήματα της Ε.Ο Λαμίας – Καρπενησίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Λαμία – Μακρακώμη και Μακρακώμη – Όρια Νομού (Σήραγγα).

«Παρεμβαίνουμε δίνοντας λύσεις, σε ένα επιβαρυμένο κυκλοφοριακά δίκτυο, που εκτός από τους μόνιμους κατοίκους εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια του έτους», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπανός, μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις