Φονική πλημμύρα Εύβοιας: Στους 8 οι νεκροί- Εντοπίστηκε και ο τελευταίος αγνοούμενος

Στους 8 έφτασαν οι νεκροί στην Εύβοια. Πτώμα άνδρα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Καλάμου και θεωρείται πολύ πιθανό ότι πρόκειται για τον 70χρονο, ο οποίος αγνοείται στην Εύβοια, όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Μπούρτζι, κατά τη χτεσινή θεομηνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα στοιχεία και οι περιγραφές συγκλίνουν στο να είναι ο αγνοούμενος, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμενικό, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου θα γίνει η ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή εντοπίστηκαν 7 νεκροί μετά την φονική θεομηνία. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς από σπίτι στα Πολιτικά παρουσία της Πυροσβεστικής και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή είναι τεταμένες, ενώ στο σημείο θα μεταβεί αργότερα σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι στο σταθμό της Στενής Ευβοίας καταγράφηκαν 300 χιλιοστά βροχής σε μόλις οκτώ ώρες, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr έως το πρωί της Κυριακής, της Πέμπτης και τελευταίας ημέρας της κακοκαιρίας «Θάλειας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις