Συνελήφθη ο κακοποιός που έκλεψε όπλο δικαστικού λειτουργού

Στα ίχνη των διαρρηκτών που έκλεψαν το όπλο ανώτατου δικαστικού λειτουργού από την εξοχική του κατοικία στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, έφτασαν οι Αρχές.

Ο νεαρός κακοποιός ήταν σεσημασμένος και τον πρόδωσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε στο σπίτι του ανώτατου δικαστικού.

Ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και Λευκάδας, ο διαρρήκτης εντοπίστηκε να... παραθερίζει στη Λυγιά Λευκάδας και συνελήφθη.

Μετά από διαπραγματεύσεις παρέδωσε το όπλο στους αστυνομικούς και αυτοί με την σειρά τους στον Αντεισαγγελέα.

Πλέον, αναζητείται ο συνεργός του που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο 64χρονος αντιεισαγγελέας θεωρείται κορυφή στο δικαστικό κλάδο, καθώς έχει χειριστεί πολύ σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε διατελέσει επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και επόπτης ερευνών για θέματα σχετικά με την τρομοκρατία.

Το χρονικό της διάρρηξης και κλοπής του όπλου

Η κλοπή του όπλου έγινε στις 3 Αυγούστου, στην εξοχική του κατοικία του δικαστικού λειτουργού, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο. Αφαίρεσαν μόνο το πιστόλι με τη γεμιστήρα των επτά φυσιγγίων.

Όταν ο αντιεισαγγελέας επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε αμέσως την κλοπή του όπλου που κατείχε νόμιμα. Ενημέρωσε την αστυνομία και λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης της έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αγρινίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις