Με 150.000€ επιχορηγεί το ΥΠ.ΕΣ τον Δήμο για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες 

Με 150.000€ επιχορηγεί το ΥΠ.ΕΣ τον Δήμο για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες 

Μια ακόμα επιχορήγηση έλαβε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών ύψους 150.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες. Η συγκεκριμένη έγκριση χρηματοδότησης είναι αποτέλεσμα της συνάντησης του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Ρέθυμνο. Η μελέτη του έργου αφορά τσιμεντοστρώσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο αγροτικών δρόμων που εκτείνεται από τα όρια με τον Νομό Χανίων έως το Νομό Ηρακλείου, δηλαδή ολόκληρο το νότιο Ρέθυμνο, και η συντήρηση του απαιτεί ολοκληρωμένες παρεμβάσεις με γενναίες χρηματοδοτήσεις.

Είναι σταθερή πολιτική επιλογή μας η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα με δράσεις όπως η αναβάθμιση των υποδομών και η βελτίωση της βατότητας της αγροτικής οδοποιίας. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και το αίτημα προς τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας όπως επίσης και τον Υφυπουργού Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για την συμβολή του».

Περισσότερα σε Ειδήσεις