Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο ανακατασκευασμένο Δημαρχείο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο ανακατασκευασμένο Δημαρχείο

Το Σάββατο 29/8 πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια στο ισόγειο του ανακατασκευασμένου Δημαρχείου Οινουσσών. Οι δημότες και οι κάτοικοι του νησιού μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται στα τρία νέα ευρύχωρα γραφεία που στεγάζουν τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας, του Αντιδημάρχου και το γραφείο κινήσεως-προμηθειών.

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ:

Με τις ευχές της Εκκλησίας και τα συγχαρητήρια των συμπολιτών μας εγκαινιάσαμε χθες Σάββατο 29 Αυγούστου, τα νέα ανακατασκευασθέντα γραφεία του ισογείου χώρου του Δημαρχιακού καταστήματος. Τρία νέα ευρύχωρα γραφεία διατέθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Το κτίριο είχε ανεγερθεί το 1960 από τον Ιωάννη Μιχ. Καρρά εις μνήμη της Αιγνουσιωτίνας μητέρας του Καλλιόπης Κων. Λεμού. Είχε χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια ως Δημοτική Αγορά. Τα τελευταία χρόνια είχε μετατραπεί σε αποθήκες.

Η Δημοτική μας Αρχή με λίγα χρήματα, πολλή αγάπη, κέφι και μεράκι αξιοποίησε τη δωρεά του Καρρά από το 1960 και άδειασε τις αποθήκες, τις ανακατασκεύασε, ένωσε τα διαμερίσματα και δημιούργησε τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας, του Αντιδημάρχου και το γραφείο κινήσεως-προμηθειών. Εύχομαι να είναι καλορίζικα, ευλογημένα και επωφελή για τους δημότες. Είθε το παράδειγμα του δωρητή Ιωάννη Μιχ. Καρρά να το μιμηθούν κι άλλοι συμπατριώτες μας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις