Δημοπρασία για την αποκατάσταση του Υπαίθριου Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής

Συνέχεια στο έργο αποκατάστασης των υποδομών του Υπαίθριου Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής δίνει ο Δήμος. Έτσι, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης έργου που αφορά στην αποκατάσταση των υποδομών που βρίσκονται εντός.

Τα κτίρια συναποτελούνται από αναψυκτήριο, αποδυτήρια και τουαλέτες και όπως διαχρονικά έχει γράψει με πολλές αυτοψίες ο «Χ» έχουν αφεθεί στο έλεος των βανδάλων, παρουσιάζοντας την εικόνα που βλέπετε.

Ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν

Πλέον, όπως είπε στο ράδιο Χρόνος 87.5fm ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Κομοτηνής Δημήτρης Καρασταύρου, μετά την ανάπλαση στα γήπεδα μπάσκετ και τένις, ήρθε η ώρα της ανάπλασης στο υπόλοιπο Αθλητικό Κέντρο. Εκτός από τα κτίρια, θα αποκατασταθούν και τα υπόλοιπα γήπεδα, όπου θα διαμορφωθούν αθλητικοί χώροι για μπάντμιντον και βόλεϊ. Επιπλέον, αναμένεται μία μεγάλη παρέμβαση, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, για την περίφραξη του Υπαίθριου Αθλητικού Κέντρου, διότι η σημερινή περίφραξη «δεν είναι ικανή να εξασφαλίσει την φύλαξη αυτών των υποδομών», παρατήρησε ο αντιδήμαρχος.

Τελικός στόχος είναι να δοθούν όλες οι αθλητικές υποδομές προς χρήση στους πολίτες και, γενικότερα, να διαμορφωθεί «ένας δεύτερος αθλητικός πνεύμονας» όπως λέει ο κος Καρασταύρου, εκτός από το Πανθρακικό Στάδιο στην άλλη πλευρά της πόλης. Άξιο αναφοράς είναι πως, όταν αποκατασταθεί το αναψυκτήριο, θα βγει διαγωνισμός για να αξιοποιηθεί από ιδιώτη, εάν υπάρξει ενδιαφέρον.

 

Πηγή: xronos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις