Επιχειρηματίας έκλεψε κάδο του δήμου και έβαλε το λογότυπο της επιχείρησής του

Επιχειρηματίας έκλεψε κάδο του δήμου και έβαλε το λογότυπο της επιχείρησής του - Ένα περιστατικό κλοπής διαφορετικά από άλλα συνέβη στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα διαπίστωσαν ότι έλειπε ένας κάδος απορριμμάτων από το σημείο που έπρεπε να βρίσκετε και πλέον χρησιμοποιείται από επιχειρηματία της περιοχής, έχοντας κρύψει επιμελώς το λογότυπο του δήμου και προσθέσει εκείνο της επιχείρησής του!

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, αφού κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων, διαπίστωσαν ότι κάδος του δήμου, είχε κλαπεί από το σημείο που βρισκόταν καλύπτοντας τις ανάγκες επαγγελματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Το περίεργο, στην περίπτωση αυτή, ήταν ότι ο κάδος, όχι μόνο εκλάπη, αλλά ο επιχειρηματίας φρόντισε να κρύψει επιμελώς το λογότυπο του Δήμου Αγίου Νικολάου και να τοποθετήσει αυτό της επιχείρισης του.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γ. Βάρδας, ο κάδος επέστρεψε στο σημείο που ήταν, ενώ στον επιχειρηματία θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας.

Με τέτοιου είδους λογικές μη εφαρμογής του κανονισμού καθαριότητας ή καταστρατήγησης του, δεν οδηγούμαστε πουθενά, σχολίασε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ενώ επανέλαβε ότι η αποστελέχωση τόσο των δημοτικών υπηρεσιών (ένας δημοτικός αστυνόμος), όσο και των υπηρεσιών της αστυνομίας, οδηγεί ουσιαστικά στην έλλειψη μηχανισμού ελέγχου.

Θα πρέπει σημείωσε χαρακτηριστικά ν΄αναλάβει καθένας το μικρό κομμάτι της ευθύνης που του αναλογεί και που αθροιστικά μπορεί να αποβεί πολλαπλά ωφέλιμο για τον τόπο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις