Σε ακινησία το «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» - Δείτε τις αλλαγές στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Χίο

Σε ακινησία το «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» - Δείτε τις αλλαγές στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Χίο

Μετά τις 18 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η ακινησία και ο δεξαμενισμός του Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» -όπως προβλέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία για τις απαιτούμενες επιθεωρήσεις- διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι τέλος του μήνα. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Χίο θα εξυπηρετείτε από το Ε/Γ-Τ/Ρ "SAN NICOLAS" σε συνδυασμό και με το πλοίο BLUE STAR MΥCONOS.

Όπως ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ:

 Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών Γιάννη Λυγνό ενημερώνουμε τους κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού ότι προγραμματίζεται η ανά διετία ακινησία και ο δεξαμενισμός του Ε/Γ-Ο/Γ "ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ" μετά τις 18.09.2020 και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2020.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα γίνει κανονικά επιδοτούμενο δρομολόγιο ενώ το Σάββατο 19/9 ΔΕΝ θα εκτελεστεί δρομολόγιο.

Από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου με αίτημα του Δήμου και μέριμνα του Σ.Φ.Ο θα πραγματοποιηθούν ναυλώσεις του Ε/Γ-Τ/Ρ "SAN NICOLAS" σε συνδυασμό και με το πλοίο BLUE STAR MΥCONOS (αναχ. 08.25 κάθε Πέμπτη προς Χίο). Αναλυτικό πρόγραμμα των ναυλώσεων θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα.

Ειδοποιούνται εγκαίρως άπαντες να προγραμματίσουν ανάλογα τις προσεχείς υποχρεώσεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες κι επιθεωρήσεις του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ, και καλή επάνοδο στην ιερή και πατριωτική αποστολή του, που είναι η ΑΝΑΠΝΟΗ της Αιγνούσας μας!

Περισσότερα σε Ειδήσεις