Στο Σουφλί βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Στο αγαπημένο της Σουφλί βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Μαρέβα Μητσοτάκη και έκανε βόλτα στην πόλη, χαιρετώντας και συζητώντας με την απλότητα που την διακρίνει, με αρκετούς κατοίκους.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αυτή που έφερε στον Έβρο τον γιο της Κωνσταντίνο και τον συνόδεψε στο στρατόπεδο “Βογιατζή” στην Καβησό Φερών, όπου παρουσιάστηκε ως νεοσύλλεκτος στην 31ι Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού.

Από εκεί η κ.Μητσοτάκη αναχώρησε για το Σουφλί, όπου την περίμενε ο επιχειρηματίας Κώστας Μουχταρίδης, με τον οποίο η εταιρεία της Zeus+Dion συνεργάστηκε παίρνοντας μεταξωτά υφάσματα για ρούχα που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, αν και πλέον έχει αποχωρήσει από αυτήν.

Οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι έκανε βόλτα στην πόλη, όπου όσοι την αναγνώρισαν την χαιρέτισαν και της μίλησαν. Στη συνέχεια βρέθηκε στο γνωστό καφέ Barbone του Προέδρου των Καταστηματαρχών Θανάση Πρεπούδη όπου κάθισε και ήπιε καφέ.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε και την βιομηχανία μεταξωτών Μουχταρίδη και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη απ’ όπου “πέταξε” για την Αθήνα, αφήνοντας τον γιο της φαντάρο πλέον στις στρατιωτικές μονάδες του Έβρου. Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα παραμείνει εδώ και μετά την βασική του εκπαίδευση, αφού θα μετατεθεί σε μονάδα Πυροβολικού της Αλεξανδρούπολης.

 

Πηγή: evros-news.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις