Tροχαίο με τέσσερις νεκρούς έξω από την Πρέβεζα

Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο στην Καστροσυκιά - Υψηλόβαθμη υπάλληλος στον δήμο Πρέβεζας η μητέρα ενός εκ των νεκρών.

Του Γιώργου Σόμπολου

Τα αίτια που οδήγησαν στο πολύνεκρο τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην Καστροσυκιά Πρέβεζας αναζητούν οι αστυνομικοί της τροχαίας.

Τρεις οικογένειες έχασαν τα παιδιά τους, ενώ συντετριμένοι είναι οι συγγενείς του συνταξιούχου διευθυντή εφορίας Πρέβεζας, πάνω στο αυτοκίνητο του οποίου έπεσε το όχημα με τα δύο αγόρια και την φίλη τους. Τα τρία παιδιά επέστρεφαν από διασκέδαση. Κάτω από αδιεκρίνιστες συνθήκες το όχημα των παιδιών καρφώθηκε στο όχημα του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι ακαριαία.

Ο πατέρας ενός εκ των νεαρών είναι διασώστης του ΕΚΑΒ και χθες, δεν εργαζόταν εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Η μητέρα του, βρίσκεται "στο τιμόνι" νευραλγικής υπηρεσίας του δήμου Πρεβέζης. Ο πατέρας του δεύτερου νεαρού, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ταχυμεταφορών ενώ το κορίτσι είναι Αλβανικής καταγωγής.

Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο από τα τρία νεαρά άτομα οδηγούσε το όχημα, το οποίο ανήκει στην υψηλόβαθμη, και πολύ αγαπητή, υπάλληλο του δήμου Πρέβεζας. Το όχημα τους έχει συνθλιβεί και οι αστυνομικοί της τροχαίας Πρέβεζας θα το εξετάσουν και θα λάβουν γεννητικό υλικό από το τιμόνι, την θέση του οδηγού και άλλα σημεία του οχήματος για να μπορέσουν να εξακριβώσουν που καθόταν ποιός.

Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροτομή στις σορούς και των τεσσάρων θυμάτων για να διαπιστωθεί εαν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις