Συνελήφθη ο πατέρας που ξυλοκόπησε καθηγητή στα Χανιά

Συνελήφθη ο πατέρας που ξυλοκόπησε καθηγητή στα Χανιά

Στη σύλληψη του πατέρα που εξύβρισε και ξυλοκόπησε Καθηγητή σε γυμνάσιο των Χανίων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν ο μαθητής προσήλθε στο σχολείο χωρίς να φοράει, την υποχρεωτική για εκπαιδευτικούς και μαθητές, μάσκα. Όταν ο Καθηγητής έδωσε μια στον μαθητή και τον παρότρυνε να την φορέσει, ο πατέρας εξαγριώθηκε, τον εξύβρισε και χειροδίκησε εναντίον του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη σήμερα (14.09.2020) το απόγευμα ημεδαπός, για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή σε βάρος καθηγητή Γυμνασίου, στα Χανιά.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, σύμφωνα με καταγγελία του καθηγητή, σήμερα (14.09.2020) το πρωί, του προκάλεσε σωματική βλάβη και επιπλέον τον εξύβρισε και τον απείλησε, διότι κατά το χρόνο προσέλευσης των μαθητών σε Γυμνάσιο της περιοχής, δεν επέτρεψε στο ανήλικο τέκνο του να εισέλθει εντός του χώρου του σχολείου, χωρίς τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Με ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε το περιστατικό η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές».

Περισσότερα σε Ειδήσεις