Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αδελφών στην Πρέβεζα

Τον ίδιο του τον αδελφό και έναν συγχωριανό τους πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά ένας 48χρονος άνδρας νωρίς το μεσημέρι στην Μυρσίνη Πρεβέζης.

του Γιώργου Σόμπολου

Ο 41χρονος αδελφός του δράστη έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο 40χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στο μικρό χωριό της Πρέβεζας, ο οποίος προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στον διαπληκτισμό των δύο αδελφών.

Ο 48χρονος τσακωνόταν με τον 41χρονο αδελφό του. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου μπήκε στην μέση, ωστόσο δέχθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρώτος πυροβολισμό από τον φερόμενο ως δράστη, ενώ πυρά δέχθηκε στην συνέχεια και ο 41χρονος.

Τα δύο θύματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, στο μεν της Πρέβεζας ο αδελφός του φερόμενος ως δράστη, στο δε νοσοκομείο Ιωαννίνων ο ιδιοκτήτης της καφετέριας ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης μετά την διπλή επίθεση έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται έως τώρα από τις αρχές. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μέσω συγγενικών προσώπων, με στόχο να παραδοθεί χωρίς να υπάρξει κάποιο αντίποινα.

Η κινητοποίηση πάντως των τοπικών αρχών είναι μεγάλη και ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στους χώρους που είναι γνωστό έως τώρα ότι κινείται.

Περισσότερα σε Ειδήσεις