Πέθανε ένας από τους τραυματίες της συμπλοκής στην Μυρσίνη Πρέβεζας

Κατέληξε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ο 40χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, ένα εκ των δύο θυμάτων αιματηρής συμπλοκής στην Άνω Μυρσίνη Πρέβεζας.

Του Γιώργου Σόμπολου 

Το θύμα, είχε δεχθεί μονόβολο από κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η κατάσταση του να είναι κρίσιμη. Νοσηλεύτηκε επί 30 ώρες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, πλην όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Το δεύτερο θύμα, ο 41χρονος αδελφός του δράστη, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο Πρέβεζας, έχει υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο και εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσει σε ένα ακόμη. Έχει δεχθεί δύο πυροβολισμούς, στην κοιλιά και την λεκάνη.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 48χρονου δράστη της αιματηρής συμπλοκής. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στην γέφυρα Σκεπαστού, καθώς κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι τον είδε να κρύβεται στα δένδρα. Δεκάδες αστυνομικοί από Πρέβεζα, Άρτα και Ιωάννινα σπεύδουν στο σημείο για να ερευνήσουν την περιοχή. Η διαμάχη ξέσπασε για το εαν ο μικρός αδελφός θα πωλούσε το αγροτικλο όχημα του πατέρα τους στον ιδιοκτλητη καφέ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν συγγενελις των δύο αδελφών, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις