Ρόδος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην Μεσαιωνική Πόλη

Το πτώμα ενός άνδρα, περίπου 80 ετών, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου από κατοίκους παρακείμενων οικιών

Το μεσημέρι της Παρασκευής, Πυροσβέστες και Αστυνομικοί του Α.Τ Ρόδου εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα στην Μεσαιωνική Πόλη σε προχωρημένη σήψη έπειτα από ενημέρωση που δέχθηκαν από κατοίκους παρακείμενων κατοικιών, για την έντονη δυσοσμία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γύρω στις 13.40 ενημερώθηκαν το Α.Τ Ρόδου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία στην οδό Ιππάρχου, κοντά στην οδό Ιπποτών, σε διώροφη κατοικία.

Στο σημείο έφτασαν επί τόπου τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα και άνοιξαν την πόρτα της οικίας από την οποία προερχόταν η δυσοσμία. Οι πυροσβέστες μαζί με τους Αστυνομικούς εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Πρόκειται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για άνδρα, ηλικίας 80 ετών, που κατοικούσε στην συγκεκριμένη κατοικία και όπως είπαν οι γείτονες που ειδοποίησαν και τις αρμόδιες υπηρεσίες, είχε να εμφανιστεί στη γειτονιά πάνω από 25 ημέρες.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο, αλλά την ακριβή εικόνα των αιτιών του θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Έρευνα για το συμβάν ενεργεί το Α.Τ Ρόδου

Περισσότερα σε Ειδήσεις