Λουτράκι: Άφαντος παραμένει ο βασικός ύποπτος για το διπλό φονικό

Συνεργείο της σήμανσης αναμένεται να βρεθεί το πρωί εκ νέου στο σπίτι όπου χθες το απόγευμα αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα με θύματα ένα νέο ζευγάρι.

του Γιώργου Σόμπολου

Εκτός από τους αστυνομικούς, στο σημείο αναμένεται να έρθει και ο ιατροδικαστής ο οποίος θα ερευνήσει και πάλι τον χώρο όπου βρέθηκαν ημίγυμνοι ο άτυχος φαρμακοποιός αλλά και η 45χρονη φίλη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, βρέθηκε στο κρεβάτι ενώ η γυναίκα στο πάτωμα. Και οι δυo τους, είχαν χτυπηθεί πολλές φορές με βίαιο τρόπο, από μπαλτά ή τσεκούρι, με τα θανατηφόρα τραύματα να είναι αυτά στα κρανία τους. Σύμφωνα με αστυνομικούς, το κεφάλι του φαρμακοποιού είναι κυριολεκτικά διαλυμένο, απόδειξη της μανίας του δράστη.

Ο βασικός ύποπτος, έως τώρα, για τους αστυνομικούς, είναι ο πρώην σύντροφος της 45χρονης μασέρ. Ένας άνδρας ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Μύκονο. Στο νησί όπου μένει μόνιμα και ο πρώην σύζυγος ο οποίος έχει κληθεί και έχει δώσει ήδη κατάθεση, όπως εξάλλου και η 20χρονη κόρη τους.

Ο πρώην σύντροφος της 45χρονης εξακολουθεί να βρίσκεται εξαφανισμένο με τους αστυνομικούς να έχουν κινητοποιηθεί σε Λουτράκι, Αθήνα και Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Βηθλεέμ, έξω από το Λουτράκι, το βράδυ του Σαββάτου.

Μέσα στο όχημα δεν βρέθηκε κανείς και από την αναζήτηση των στοιχείων ιδιοκτήτη, οι αστυνομικοί έφτασαν στα στοιχεία της 45χρονης γυναίκας και τελικά στο διπλό φονικό. Εάν δεν υπήρχε το καμμένο όχημα, η ανεύρεση των δύο νεκρών δεν θα γινόταν τόσο άμεσα, σχολιάζει αξιωματικός της Ασφάλειας που χειρίζεται την υπόθεση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις