ΟΝΝΕΔ: Επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης 

Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες στην περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να πραγματοποιεί η ΟΝΝΕΔ.

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής Απόστολος Γούτας, ο Διευθυντής του Πολιτικού Συμβουλίου Γιάννης Φυτόπουλος, ο αν. Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής Γιάννης Πήλιουρας και η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Αιγάλεω Ελίνα Παπαχριστοπούλου βρέθηκαν στην εταιρεία ΠΕΦΑΝΗΣ Α.Ε. , και στη συνέχεια μετέβησαν και στο κατάστημά τους στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο κ. Μαρινάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Αλεξανδρο Πεφάνη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά, αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, η οποία εδώ και 47 χρόνια και έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στο χώρο νωπών οπωροκηπευτικών.

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε από κοντά νέους εργαζόμενους, επαγγελματίες, αλλά και επιχειρήσεις που αποτελούν πρότυπο στην καινοτομία κατά την παραγωγική διαδικασία.

Proedros Onned kai stelexi

Προτεραιότητά μας παραμένει η ανάδειξη πρακτικών επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσουν την εγχώρια παραγωγή και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Οι νέοι της χώρας αξίζουν ευκαιρίες και μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις