Πάρτι φοιτητών με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο

«Ανοιχτή εκδήλωση» φοιτητών στο Κάστρο

Πάρτι με πάνω από 100 άτομα φέρεται να πραγματοποιήθηκε από φοιτητές της Λαμίας κάτω από το Κάστρο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Tο πάρτι έγινε το Σαββατόβραδο (24/10) στον ανοιχτό χώρο που βρίσκεται πλησίον της ιστορικής εκκλησίας της Αρχοντικής. Στην «ανοιχτή εκδήλωση» που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα από φοιτητές της Λαμίας, εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30’.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και σε ελέγχους που διενήργησε δεν βρήκε κάτι το ύποπτο. Αυτό συνέβη διότι οι «διοργανωτές» είχαν φροντίσει να έχουν τσιλιαδόρους σε διάφορα σημεία ώστε να χαμηλώνει η μουσική κατά τη διέλευση των αστυνομικών οχημάτων.

Πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο πάρτι να είναι συνέχεια προηγούμενου το πρώτο Σάββατο της απαγόρευσης, όταν κυκλοφόρησε πρόσκληση για συνάντηση στο σημείο με φαγητό και μπύρες. Οι φοιτητές άφησαν πίσω τους πολλά σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο 

Περισσότερα σε Ειδήσεις