Σεισμός στη Σάμο: Το «τελευταίο αντίο» της Κλαίρης

Ντυμένοι στα λευκά είναι οι συμμαθητές της Κλαίρης, που έχασε τη ζωή της στον φονικό σεισμό της Σάμου, στο τελευταίο αντίο

Παρούσα στην κηδεία είναι και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη. Η κηδεία του 17χρονου Άρη θα γίνει αργότερα, σήμερα.

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άρη

Ο πατέρας του 17χρονου Άρη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, κάλυπτε το ρεπορτάζ για τον σεισμό, όταν έμαθε ότι το παιδί του είναι νεκρό.

"Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν" τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός.

Ο κ. Κομνηνός δήλωσε ότι αφότου βρήκε τον μικρότερο αδελφό του Άρη, Γιάννη, και τον πήγε στη σύζυγό του έψαχνε να βρει τον Άρη ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα, σημείωσε ότι πρώτα βρήκε με τον πατέρα της Κλαίρης τις τσάντες των παιδιών. Δήλωσε ότι οι διασώστες και οι πυροσβέστες σκάβανε με τα χέρια για να σώσουν τα παιδιά και ευχαρίστησε τον αρχηγό της πυροσβεστικής Σάμου Γιώργο Μιαούλη. "Πάγωσα όταν είδα τα φορεία του ΕΚΑΒ, είπα ‘το παιχνίδι τελείωσε’".

Περισσότερα σε Ειδήσεις