Βυθίστηκε το «Κάλυμνος Σταρ» μετά την φωτιά

Μοιραία αποδείχθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο «Κάλυμνος Σταρ» της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Καλύμνου

Η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο «Κάλυμνος Σταρ» της ΑΝΕΚ αποδείχθηκε μοιραία καθώς παρά τις προσπάθειες, το πλοίο βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Τα 3 άτομα που επέβαιναν του σκάφους μετά την επέκταση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στη θάλασσα κρατώντας ένα σωστικό  μπαλόνι και περισυνελέγησαν από σκάφος που βρέθηκε στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στο τοπικό ιατρείο στο Κουφονήσι για τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Όλοι είναι καλά στη υγεία τους και για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Σύρου.

Στο σημείο όπου βρισκόταν το φλεγόμενο σκάφος επιχείρησαν  πλωτά σκάφη του λιμενικού και παραπλεόντα σκάφη, χωρίς όμως να καταφέρουν να το σώσουν με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Να σημειώσουμε ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» αναχώρησε σήμερα 1 Νοεμβρίου 2020 Κυριακή 11.00 το πρωί από το λιμάνι της Καλύμνου με προορισμό τον Πειραιά για την ετήσια  συντήρηση.

Παραθέτουμε φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος από τα Κουφονήσια που συμμετείχε με το σκάφος του στην κατάσβεση της φωτιάς.

Περισσότερα σε Ειδήσεις