Νικόλαος Γεωργάκος: Το μήνυμα του δημάρχου για το 2ο κύμα πανδημίας

Μήνυμα προς τους πολίτες απηύθυνε ο δήμαρχος Πρεβέζης, Νικόλαος Γεωργάκος για το δεύτερο κύμα πανδημίας

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη το μεσημέρι του Σαββάτου η χώρα χωρίζεται σε δύο ζώνες, επιτήρησης και αυξημένου κινδύνου. Ο δήμαρχος Πρεβέζης, Νικόλαος Γεωργάκος με αφορμή τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν από αύριο σε όλη την επικράτεια απέστειλε μήνυμα προς τους πολίτες και μίλησε για το δεύτερο κύμα πανδημίας.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Γεωργάκος ζητά τη δημιουργία μιας πανδημοτικής συμμαχίας για τη ζωή απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρεβέζης αναφέρει: «Δεν είναι ώρα για προσωπικές μικροπολιτικές που μόνο όσοι τις κάνουν εκτίθενται ανεπανόρθωτα στους πολίτες. Δεν είναι η ώρα για βιαστικά ερασιτεχνικά FAKE NEWS και παραγωγή πανικού από ιδεοληπτικές εξαρτήσεις ή πελατειακές παραγγελίες, αλλά αντίθετα για επαγγελματική και σοβαρή στάση ενημέρωσης από τα όποια επαγγελματικά ΜΜΕ διαθέτουμε.

Όλοι μαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας με ατομική ευθύνη αλλά και με αλληλεγγύη και ενότητα θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε σε μία ακόμα νίκη όλων των Δημοτών απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας».

Περισσότερα σε Ειδήσεις