Στο ΚΕΠ Κηφισιάς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς

Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κηφισιάς βρέθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης της λειτουργίας του.

Ο υφυπουργός και αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε το κεντρικό ΚΕΠ Κηφισιάς, στο οποίο λειτουργεί, όπως και σε όλα τα ΚΕΠ του δήμου, η εφαρμογή mykeplive και οι ατομικές ηλεκτρονικές θυρίδες κάθε πολίτη.

Τον κ. Γεωργαντά υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, αρμόδια και για τα ΚΕΠ, Νίνα Ασπασία Βλάχου.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια του γραφείου του, Γιάννα Χορμόβα, και τους συνεργάτες, Κλαίρη Δελή και Παναγιώτη Μαρινάκο, ενημερώθηκε από τον κ. Θωμάκο για τη λειτουργία των τριών ΚΕΠ του δήμου, τα οποία με 16 υπαλλήλους και με διευρυμένο ωράριο εξυπηρετούν πολίτες και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

episkepsi georganta sto kep kifisias

Η κ. Βλάχου παρουσίασε τον υφυπουργό στο προσωπικό, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση της που οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τις νέες ηλεκτρονικές δομές, ενώ για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών δια ζώσης και ηλεκτρονικά μίλησε η Προϊσταμένη Δ/νσης ΚΕΠ, Παρασκευή Φώτη.

Ο υφυπουργός συνομίλησε με τους εργαζομένους προκειμένου να διαπιστώσει τις προκλήσεις των νέων συστημάτων αλλά και με πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ Κηφισιάς.

theromometrisi ston georganta

Δήλωση Γεωργαντά

Ο ίδιος δήλωσε: «Επισκέφθηκα σήμερα το κεντρικό ΚΕΠ Κηφισιάς, ένα ΚΕΠ που από την πρώτη στιγμή εφάρμοσε το σύστημα εξ’αποστάσεως εξυπηρέτησης myKEPlive, με εξαιρετικά αποτελέσματα, πράγμα σημαντικό, ιδίως αυτή την δύσκολη περίοδο. Θέλω να συγχαρώ το δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, την αρμόδια αντιδήμαρχο Νίνα Βλάχου και όλα τα στελέχη των τριών ΚΕΠ του δήμου, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν».

Η επίσκεψη του κ. Γιώργου Γεωργαντά ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών με το έμβλημα του Δήμου Κηφισιάς στον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του.

episkepsi georganta sto kep kifisias

Περισσότερα σε Ειδήσεις