Ο δήμαρχος Λειψών ερμηνεύει το ιταλικό τραγούδι «I giardini di marzo» για την τουριστική χρονιά

Μουσικό βίντεο κλιπ από τον Δήμο Λειψών

Ένα πρωτότυπο τρόπο προβολής του νησιού σκέφτηκε ο Δήμος Λειψών, για τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της τρέχουσας τουριστικής χρονιάς.

«Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, οι Λειψοί κατόρθωσαν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του μεριδίου τους κατά την περίοδο αιχμής με επίκεντρο τις κύριες εβδομάδες του Αυγούστου που η πληρότητα μας άγγιξε μέχρι και το 100%! Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως οι προσπάθειες μας απέδωσαν και για το λόγο αυτό θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, εν όψει της επόμενης τουριστικής σεζόν», εξηγεί ο Δήμαρχος των Λειψών, κ. Φώτης Μάγγος.

Συντελεστές τραγουδιού 

Ο Δήμος Λειψών προχώρησε στη δημιουργία βίντεο κλιπ με τον δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο να τραγουδάει και να πρωταγωνιστεί, ξεδιπλώνοντας ακόμα ένα ταλέντο του, προβάλλοντας μέσα από αυτό, τις απαράμιλλες ομορφιές του νησιού!

Ο δήμαρχος Λειψών και η κ. Μαρίνα Μανωλάκου, τραγουδούν το ιταλικό τραγούδι “I giardini di marzo – Οι κήποι του Μαρτίου”. Το τραγούδι ανήκει στον αείμνηστο Lucio Battisti (1943 – 1998 ), έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς δημιουργούς της Ιταλίας.

Δείτε το βίντεο κλιπ 

Περισσότερα σε Ειδήσεις