Καλαμάτα: Η 7χρονη Αναστασία διαγνώστηκε με όγκο - Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένειά της

Μαθήτρια Β' Δημοτικού διαγνώσθηκε με όγκο - Εγκρίθηκε ερανικός τραπεζικός λογαριασμός για την αποστολή οικονομικής ενίσχυσης

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 7χρονης που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Η μικρή Αναστασία είναι μαθήτρια της Β' Δημοτικού και κατοικεί στην Καλαμάτα.

Τόσο στην Μεσσήνη όσο και στην Καλαμάτα έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, ενώ κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα των πόλεων. Στις 25 Οκτωβρίου, οι γονείς της 7χρονης, ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης και η Ξένια Πρεζεράκου, δημοσίευσαν στο facebook ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσαν την πάθηση της κόρης τους και τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύουν να προχωρήσουν.

Χαρακτηριστικά οι γονείς της 7χρονης ανέφεραν: «η Αναστασία μας έχει μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, η οποία δεν είναι χειρουργίσιμη. Η συνήθης αντιμετώπιση της νόσου, έχει χαμηλά προγνωστικά. Έχουμε έρθει σε επαφή με τρία ερευνητικά προγράμματα, τα οποία αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σαν της Αναστασίας, στο Τέξας, στο Κόλουμπια της Νέας Υόρκης που ηγείται ο Έλληνας νευροογκολόγος κ. Ζαχαρούλης και στην Κολωνία».

Σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Χαϊδαρίου συγκεντρώνονται χρήματα. Η 7χρονη κατοικούσε παλαιότερα στην περιοχή.

Παρακάτω επισυνάπτεται ο ερανικός τραπεζικός λογαριασμός που εγκρίθηκε για αποστολή οικονομικής ενίσχυσης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις