Δολοφονία 50χρόνης - Αγία Βαρβάρα: Δεν ομολογούν οι δύο ύποπτοι

Ανακρίνονται εδώ και μια ώρα στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής η κόρη της δολοφονημένης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα και ο Ελληνορουμάνος σύντροφος της

Του Γιώργου Σόμπολου

Πρόκειται για τους δύο ανήλικους, 15 και 17 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο στις Σέρρες έπειτα από έλεγχο ρουτίνας αστυνομικών της ομάδας "ΔΙΑΣ". Στους αστυνομικούς αρχικά υποστήριξαν ότι είχαν ανέβει με το ΚΤΕΛ στις Σέρρες για να πάνε να μείνουνε σε έναν συγγενή του 17χρονου.

Όμως η ιστορία τους παρουσίαζε πολλά κενά και αμέσως τους μετέφεραν στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την κόρη της 50χρονης και τον σύντροφο της. Η εντολή από την Ασφάλεια Αττικής, ήταν άμεση. Να μεταφερθούν ταχύτατα στην Αθήνα, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της kedenews, μέχρι και αυτή την στιγμή κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί την δολοφονία, μάλιστα υποστηρίζουν ότι την τελευταία φορά που την είδαν ήταν ζωντανή. Και μάλιστα πως εν γνώση της, είχαν φύγει για τις Σέρρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς την κατεύθυνση της ληστείας μετά φόνου. Από τις ίδιες έρευνες των αρχών προέκυψε πως σχετικά πρόσφατα, πριν λίγους μήνες, η μητέρα της 15χρονης είχε πουλήσει το πατρικό σπίτι, ώστε να υπάρχει μια οικονομική άνεση, καθώς η ίδια δυσκολευόταν να εργαστεί ως καθαρίστρια.

kori 50xronis stin agia varvara

 

Προφανώς, εκτιμούν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, στόχος της επίθεσης ήταν αυτά τα χρήματα ή μέρος αυτών, τα οποία πιθανόν να είχε κρυμμένα στο σπίτι η 50χρονη γυναίκα. Αυτό που θέλουν να διασταυρώσουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την στυγερή δολοφονία είναι εάν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στην εγκληματική ενέργεια και κυρίως, εάν η 15χρονη κόρη ήταν παρούσα ή ποια ήταν η εν γένει συμμετοχή της στην υπόθεση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις