Δολοφονία - Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι

Στον εισαγγελέα πιθανόν και σήμερα οι δύο ανήλικοι για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα

Του Γιώργου Σόμπολου

Τα ίχνη ενός τρίτου ατόμου που φέρεται να είχε και αυτό ενεργό ρόλο στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Παρασκευή, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο, που όπως από χθες είχε αναφέρει η kedenews πως, πιθανόν να εμπλέκεται στην δολοφονία. Η ίδια η κόρη της 50χρονης αλλά και ο σύντροφος της, Ελληνορουμάνος, ομολόγησαν κατά την διάρκεια της νύχτας εν μέσω πολύωρων ανακρίσεων πως γνώριζαν για την δολοφονία της 50χρονης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά, αρνούνταν τα πάντα, όμως έπεσαν σε αντιφάσεις. Το κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών, ήταν η ληστεία. Η πώληση εντός πατρικού σπιτιού, στάθηκε η αφορμή ώστε το ανήλικο ζευγάρι να πάρει την απόφαση να ληστέψει την ίδια την μητέρα της 15χρονης. Βέβαια, όπως φέρονται να υποστήριξαν, "η δουλειά χάλασε επειδή η ίδια η 50χρονη δεν έλεγε που είχε κρυμμένα τα χρήματα".

nekri stin agia varvara

Μάλιστα, φέρονται να υποστήριξαν ότι η δολοφονία της μητέρας της 15χρονης, δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά προέκυψε στην εξέλιξη της επίθεσης. Σήμερα, εκτός απροόπτου, το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τους αστυνομικούς ήδη να σχηματίζουν την εις βάρος τους δικογραφία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις