Δολοφονία - Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η κόρη της 50χρονης

Κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός - Ο 17χρονος υποστηρίζει ότι κρατούσε τα χέρια της άτυχης γυναίκας και πως ο ασύλληπτος φίλος τους, την μαχαιρώνει.

Του Γιώργου Σόμπολου

Τα ίχνη ενός τρίτου ατόμου που φέρεται να είχε και αυτό ενεργό ρόλο στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Παρασκευή, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο, που όπως από χθες είχε αναφέρει η kedenews πως, πιθανόν να εμπλέκεται στην δολοφονία. Η ίδια η κόρη της 50χρονης αλλά και ο σύντροφος της, Ελληνορουμάνος, ομολόγησαν κατά την διάρκεια της νύχτας εν μέσω πολύωρων ανακρίσεων πως γνώριζαν για την δολοφονία της 50χρονης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά, αρνούνταν τα πάντα, όμως έπεσαν σε αντιφάσεις. Τα κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών, ήταν η ληστεία αλλά και η τιμωρία της 50χρονης επειδή "κακομεταχειριζόταν" την 15χρονη.

Η πώληση εντός πατρικού σπιτιού, στάθηκε η αφορμή ώστε το ανήλικο ζευγάρι να πάρει την απόφαση να ληστέψει την ίδια την μητέρα της 15χρονης. Βέβαια, όπως φέρονται να υποστήριξαν, "η δουλειά χάλασε επειδή η ίδια η 50χρονη δεν έλεγε που είχε κρυμμένα τα χρήματα".

Μάλιστα, φέρονται να υποστήριξαν οτι η δολοφονία της μητέρας της 15χρονης, δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά προέκυψε στην εξέλιξη της επίθεσης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η 15χρονη κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός καθώς, όπως φέρεται να ομολόγησε, ήταν αυτή που "έριξε την ιδέα στο τραπέζι", ενώ μάλιστα ήταν παρούσα στο σπίτι την στιγμή της δολοφονίας. Αυτό επιβεβαιώνει από τους αστυνομικούς, καθώς βρέθηκε γυμνό αποτύπωμα του πέλματος της, μέσα στην λίμνη αίματος στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

nekri agia varvara

Ο 17χρονος από την πλευρά του υποστήριξε ότι ήταν αυτός που κρατούσε τα χέρια της 50χρονης και πως ο ασύλληπτος φίλος τους, ελληνικής καταγωγής νεαρός, ήταν αυτός που μαχαίρωνε την 50χρονη. Αμέσως μετά την δολοφονία, οι τρεις τους, όπως ανέφεραν η 15χρονη και ο 17χρονος σύντροφος της, έκατσαν στο σπίτι και έκαναν χρήση ναρκωτικών και στην συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ήδη, αστυνομικός της ασφάλειας έχει μεταβεί με την σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα Ανηλίκων στην πρώην σχολή Ευελπίδων, για να ζητήσει την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης ώστε να μεταφερθούν σήμερα στις εισαγγελικές αρχές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις