Δίχως ίχνος μεταμέλειας η 15χρονη για τη δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα

Ως ένα σκληρό, με ιδιαίτερη προσωπικότητα άτομο και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τη 15χρονη, που φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία της ίδιας της της μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.του Γιώργου Σόμπολου

Οι λεπτομέρειες από το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας συγκλονίζουν, με τους αστυνομικούς να αποκαλύπτουν πτυχές που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, τους άφησε άφωνους.

Η κυνικότητα και η πλήρης άρνηση μεταμέλειας της 15χρονης έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς. «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, ομολόγησαν τα πάντα και έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Τραγική φιγούρα η ξαδέλφη της 50χρονης

Ο πλέον κοντινός άνθρωπος της 15χρονης είναι αυτή η γυναίκα, η οποία και αναζητούσε επί ώρες την 50χρονη. Αυτή κάλεσε την αστυνομία με ανησυχία, ενώ σήμερα βρέθηκε στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ανιψιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε ρώτησε τίποτε για το τι συνέβη παρά μόνο για το πώς θα μπορέσει να τη βοηθήσει, μιας και είναι η πιο κοντινή της συγγενής. Και εξάλλου, πρόκειται μόνο για ένα κορίτσι 15 ετών.

Παρόν, ήταν και ο συνήγορος της, Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο διόρισε η ξαδέλφη της 50χρονης.

Ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, σοκάρει. Απανωτές μαχαιριές από στιλέτο, τουλάχιστον 20 σε τραχυλική χώρα, γνάθο, στέρνο, κεφάλι και ψηλά στην πλάτη.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφερε αμυντικά τραύματα. Όμως οι δράστες, είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο τους.

Κατάθεση συγγενικού προσώπου

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια, αποκλειστικά στο kedenews, άλλου συγγενικού προσώπου για την άτυχη 50χρονη γυναίκα αλλά και τον αποθανόντα σύζυγό της: «Και οι δύο τους ήταν εξαιρετικοί άνθρωποι αγαπούσαν τα παιδιά και είμαι τυχερή που έζησα μαζί τους διότι μέναμε στην ίδια πολυκατοικία πριν μετακομίσουν στην Αγία Βαρβάρα. Τους έβλεπα κάθε μέρα, τους είχα μεγάλη αδυναμία, μου έκαναν πάντα τα χατίρια ακόμα και κουρασμένοι που γυρνούσαν από την δουλειά είχαν χρόνο για να παίξουν μαζί μου. Ήταν άνθρωποι μέσα στο κέφι, ευχάριστοι, έχω να θυμάμαι ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν τους άξιζε τέτοιο τέλος τόσο για το νονό μου όσο και για την νονά μου. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως η νονά μου δολοφονήθηκε από παιδιά. Δεν ήταν επιβλητική, κακιά ή αδιάφορη. Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Είναι συγκλονιστικό να ακούς ότι ένας άνθρωπος που έζησες πράγματα μαζί του ακόμα και μέχρι αυτή την ηλικία που την έζησα έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο νονός μου, η νονά μου ήταν μάνα και πατέρας γι' αυτό το παιδί, βιοπαλαίστρια. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο αυτό το τέλος ακόμα και όταν μιλάμε για το χειρότερο άνθρωπο. Πάντα μου έλειπε αλλά ήξερα ότι είναι καλά. Τώρα μου λείπει και ξέρω ότι έχει φύγει.

Όταν ένας άνθρωπος είναι ζωντανός πιστεύεις ότι οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα έρθουν έτσι ώστε να μιλήσεις μαζί του, υπάρχει μια ελπίδα. Έφυγε όμως χωρίς να προλάβω να της πω, ότι την αγαπούσα και την αγαπώ και αυτό που με κάνει να λυγίζω είναι πως δε θα έρθει αυτή η στιγμή και δε θα το μάθει ποτέ.... Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τόσο τραγική κατάσταση γιατί δεν είναι απλά μια φίλη είναι η πνευματική μου μάνα. Είναι σκληρό να ακούς τα μαρτύρια τα οποία τράβηξε. Ο πόνος λίγο μαλακώνει όταν σκέφτεσαι πως η ψυχούλα της ηρέμησε».

Στον εισαγγελέα τώρα η 15χρονη

Στην εισαγγελία ανηλίκων οδηγείται αυτή την ώρα κάτω από συνθήκες μυστικότητας η 15χρονη που φέρεται να οργάνωσε την δολοφονία της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τον εισαγγελέα Ανηλίκων αποφάσισαν να μεταφέρουν τώρα το κορίτσι στις εισαγγελικές αρχές ώστε να αποφύγουν την δημοσιότητα.

Πρόκειται εξάλλου για ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από την πολιτεία και όχι να τιμωρηθεί παραδείγματα για τα όσα φέρεται να έχει κάνει

Φωτογραφίες των γονιών της 15χρονης:

pateras 15hronisgoneis 15hronisgoneis 15hronismitera 15hronisgoneis 15hronis

/*-->*/ /*-->*/

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Αττικής

Περισσότερα σε Ειδήσεις