Ασθενείς με κορονοϊό κατέληξαν στο νοσοκομείο Καβάλας και Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη, καταγράφηκαν τρεις θάνατοι στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων στο εν λόγω νοσοκομείο στους 42 και ένας στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Πρόκειται για ένα 87χρονο Σερραίο που νοσηλευόταν από τις 28 Οκτωβρίου στην πτέρυγα COVID και ένα 67χρονο από την Κομοτηνή που είχε διακομιστεί διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής στη ΜΕΘ, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας. Ακόμα κατέληξε ένας 49χρονος με ογκολογική πάθηση από την Κομοτηνή ο οποίος διακομίσθηκε στις 4 Νοεμβρίου από το νοσοκομείο της Κομοτηνής σε αυτό της Αλεξανδρούπολης και μπήκε αμέσως στην ΜΕΘ.

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 73 ασθενείς εκ των οποίων οι 57 στις κλινικές covid, οι 11 στη ΜΕΘ και οι 5 στη ΜΕΛ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, μία γυναίκα 82 ετών από τον πρώην Δήμο Φιλίππων που νοσηλεύονταν με κορονοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, κατέληξε επίσης. Η γυναίκα είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πέντε μέρες πριν.

Μέχρι στιγμής, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας «μετράει» πέντε θανάτους από Covid-19, με βάση τα στοιχεία ΕΟΔΥ σύμφωνα με τον τόπο κατοικίας των ασθενών, ωστόσο η περίπτωση της 82χρονης από τους Φιλίππους είναι ο πρώτος που καταγράφεται εντός του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις