Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας που είχε τεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με αποτέλεσμα προκληθεί αναστάτωση στις υγειονομικές και Αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου

Νεκρός εντοπίστηκε εχθές το απόγευμα στην οικία του στο Ρέθυμνο ένας άνδρας 61 ετών ο οποίος είχε τεθεί σε καραντίνα καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο άνδρας είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 την Πέμπτη 19/11 όμως λόγω των ήπιων συμπτωμάτων του, είχε συστηθεί να παραμείνει σε κατ'οίκον περιορισμό, όπως ορίζουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο θάνατος του 61χρονου, προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία του οικισμού του οποίου διέμενε αλλά και του Ρεθύμνου όπως και στην Ελληνική Αστυνομία και τις υγειονομικές της Περιφερειακής Ενότητας στις οποίες σήμανε συναγερμός, όσον αφορά τον κατάλληλο τρόπο για να μεταφερθεί η σωρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τελικά, η μεταφορά στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε από γραφείο τελετών που είχε στη διάθεση του τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο θάνατος του 61χρονου, οφείλεται σε παθολογικούς λόγους όμως φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, αναμένεται να δώσει η  νεκροψία-νεκροτομή.

*Φωτογραφία Αρχείου

Περισσότερα σε Ειδήσεις