Εισήχθη στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων λόγο Covid-19 ο δήμαρχος Μετεώρων

Στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων εισήχθη εσπευσμένα ο δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος με έντονα συμπτώματα λόγω covid-19.

Η εισαγωγή του, σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε αναγκαία καθώς τα συμπτώματα βαίνουν αυξανόμενα, πέντε ημέρες μετά την διάγνωση του ως θετικό στον κορονoϊό.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου, η κλινική εικόνα του δημάρχου Μετεώρων είναι σε γενικές γραμμές καλή. Ήδη παρακολουθείται στενά από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και του χορηγείται η απαραίτητη θεραπεία.

Ο ίδιος μάλιστα ο Θόδωρος Αλέκος, προχώρησε σε ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του:

«Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,

Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν ότι για προληπτικούς λόγους θα ήταν καλό να παραμείνω σε νοσηλεία και παρακολούθηση. Αυτή ήταν και η δική μου απόφαση που σας την μεταφέρω χωρίς όμως να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ο ύπουλος και αόρατος ιός που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα μπορεί να είναι παντού. Συνιστώ σε όλους μεγάλη προσοχή ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση μας.

Πάνω απ’ όλα μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και με την βοήθεια τους Θεού όλα θα πάνε καλά.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος»

Περισσότερα σε Ειδήσεις