Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Συγκινητική η προσέλευση στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Μακρακώμης-Το ποσοστό συμμετοχής ήταν υψηλότερο από ποτέ άλλοτε

Άλλη μια αφορμή για να αναλογιστεί κανείς ότι παρά τι δύσκολες ημέρες που διανύουμε και την τάση να απομονώνεται κανείς στον μικρόκοσμό του, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που προσφέρουν στο διπλανό τους με ανιδιοτέλεια.

Αυτό αποδείχθηκε και πρόσφατα στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου πραγματικά η προσέλευση των πολιτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ποσοστό συμμετοχής.

Με αυτόν τον τρόπο οι δημότες έδειξαν με τον πιο ουσιώδη τρόπο την ευαισθησία και το πόσο σπουδαίο θεωρούν το να δίνουν έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους βοηθώντας τους να ξεπεράσουν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν και χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια των συνανθρώπων τους.

Η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Μακρακώμης, Γιώργος Χατζής, από την πλευρά του ευχαρίστησε και συνεχάρη τους δημότες που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα παρ’όλη την κρίσιμη περίοδο που περνάει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του Covid-19. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, το E.K.A.B και το γιατρό του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης για την άψογη και επαγγελματική προσφορά τους.

Κάθε φορά που συμβαίνουν τέτοιες πράξεις είναι που γεννιέται ξανά η ελπίδα ότι κάθε δυσκολία ξεπερνιέται αν λειτουργούν όλοι ως μία «γροθιά» ενάντια στην καθεμία εξ αυτών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις