Πέθανε ο δήμαρχος Φούρνων Κορσέων Γιάννης Μαρούσης

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον χαμό του Γιάννη Μαρούση. Ο επί 18 χρόνια δήμαρχος Φούρνων Κορσέων έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Μαρούσης γεννήθηκε το 1950, εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φούρνων στις Δημοτικές Εκλογές του 1995 και από το 2002 εκλεγόταν Δήμαρχος Φούρνων. Από τότε αφιέρωσε την ζωή του στο έργο του προσφέροντας ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και του τόπου.

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων και δημάρχων

Το δήμαρχο και φίλο του αποχαιρετά με ανάρτησή του ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάτζος, αναφέροντας: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε όλοι μας τη δυσαναπλήρωτη απώλεια του συναδέλφου και φίλου Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, Γιάννη Μαρούση. Με το χαμόγελο του παιδιού στα χείλη πάντοτε και ένα καλό λόγο για όλους . Άξιος άνθρωπος, Άξιος αυτοδιοικητικός, οραματιστής και άνθρωπος των πράξεων με πλούσιο έργο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους Φουρνιώτες. Αιωνία σου η μνήμη Γιάννη Μαρούση».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ικαρίας, Νικος Καλαμπόγιας, αναφέρει: «Βαθιά η θλίψη. Ένας φίλος, συνάδελφος αλλά κι ένας εξαίρετος άνθρωπος έφυγε σήμερα. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και σε όλους τους Φούρνους. Καλό ταξίδι Δήμαρχε».

Περισσότερα σε Ειδήσεις