Το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου έγινε κέντρο ελέγχου COVID-19

Eπεκτείνεται η λειτουργία τριών Κέντρων Υγείας

Mε απόφαση της 1ης Υ.ΠΕ.Αττικής Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας (αρ.πρωτοκόλλου 54363) που υπογράφηκε από τον Διοικητή Παναγιώτη Στάθη και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 5 Δεκεμβρίου επεκτείνεται η λειτουργία τριών Κέντρων Υγείας μεταξύ αυτών και το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Υλοποιήθηκε έτσι η δέσμευση του κ.Στάθη προς τον Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη στη συνάντηση που είχαν στις 18 Νοεμβρίου 2020 παρουσία και του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η Μεικτή λειτουργία (Γενικής Φύσης και COVID-19) και 24ωρη εφημέρευση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου.

Παραμένει σε 24ωρη εφημέρευση για την εξυπηρέτηση των περιστατικών Γενικής Φύσης και λειτουργεί με επέκταση ωραρίου, καθημερινά,από 08.00 έως 22.00 για την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων ασθενών ή υπόπτων περιστατικών COVID-19.

Ωράριο και τεστ COVID-19

Επίσης ορίζεται ωράριο από 08:00 έως 22:00 για τα σαββατοκύριακα με αντικείμενο την εξέταση ασθενών υπόπτων για COVID-19 και την λήψη τεστ COVID-19. Η καθημερινή επέκταση του ωραρίου θα καλυφθεί με μικτή εφημέρευση ιατρών υποδοχής υπόπτων περιστατικών COVID-19 (έως ώρα 22:00) και με ανάλογες βάρδιες του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.

Περισσότερα σε Ειδήσεις