Ακυρώθηκε το πρόστιμο σε πολίτη που είχε μεταβεί για αιμοδοσία

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει ότι ακυρώνεται το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε σε πολίτη, ο οποίος είχε μετακινηθεί για αιμοδοσία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. υπογραμμίζει ότι, κατά τη διάρκεια βεβαίωσης της παράβασης, ο άνδρας δεν κατείχε κάποιο έγγραφο που να επιβεβαιώνει ότι μετακινήθηκε για αιμοδοσία, γι' αυτό και οι αστυνομικοί του επέβαλαν το πρόστιμο.

Ωστόσο στη συνέχεια, με την προσκόμιση εγγράφων που επιβεβαιώνουν το λόγο μετακίνησής του, η ένστασή του έγινε δεκτή και η σχετική πράξη επιβολής προστίμου ακυρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα για παράβαση που βεβαιώθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, για άσκοπη μετακίνηση ιδιώτη, ο οποίος δήλωσε ότι είχε μεταβεί για αιμοδοσία, ανακοινώνεται ότι κατά το χρόνο βεβαίωσης της παράβασης δεν κατείχε κανένα επιβεβαιωτικό έγγραφο.

Σήμερα, μετά την παροχή των εγγράφων που επιβεβαιώνουν την αιμοδοσία, η ένστασή του έγινε δεκτή και η σχετική πράξη επιβολής προστίμου ακυρώθηκε από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής».

Περισσότερα σε Ειδήσεις