Θλίψη στον Βόλο με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε στο μαγαζί του

Ο αυτόχειρας φαίνεται πως είχε απελπιστεί με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας

Συγκλονισμένη και γεμάτη θλίψη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά το τραγικό τέλος που έβαλε στην ζωή του γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnisianews ο 60χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Καλέργης, ήταν ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας στο κέντρο της πόλης όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα ενώ σε πρόσφατη ανάρτηση του σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνική δικτύωσης έδειχνε αρκετά απελπισμένος με την παρούσα οικονομική κατάσταση στον τομέα της εστίασης λόγω της πανδημίας.

Η ανάρτηση

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

Περισσότερα σε Ειδήσεις