Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό (anti-COVID) Χωριό στο δήμο Θάσου

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Διαδικτυακού (anti-COVID) Χωριού του Δήμου Θάσου.

Παρότι λόγω της Πανδημίας Covid-19 και της καραντίνας ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ο Δήμος Θάσου, θέλοντας να προσφέρει χαρά και χαμόγελα στα παιδιά στην ιδιαίτερη αυτή εορταστική περίοδο, σε συνεργασία με την Εταιρεία LONG VEHICLE PRODUCTIONS και τους Ηθοποιούς Φώτη Σπύρο και Νίκο Χρηστίδη, που είναι εμπνευστές και δημιουργοί του Διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ετοίμασαν μία ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς τους φίλους και δημότες ηλικίας από 2 έως 12 ετών και όχι μόνo: Τη διοργάνωση μέσω του διαδικτύου, μιας πολυεπίπεδης, διαδραστικής υπερπαραγωγής το "Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό (anti-COVID) Χωριό" που θα προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση και θα κρατήσει ολόκληρη την εορταστική περίοδο

Όλα τα παιδιά, οι μικροί δημότες του Δήμου Θάσου θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συμμετέχουν, να παίξουν και να ζήσουν και φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων για τρεις ολόκληρες εβδομάδες (από 16 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου του νέου έτους) καθημερινά και για 16 ώρες την ημέρα (!) ζωντανά μέσω διαδικτύου και live streaming.

Η συμμετοχή στις εορταστικές δράσεις θα γίνεται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα εκπέμπει κυρίως ζωντανά και είναι ελεύθερη. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Θάσου υπάρχει σχετικό banner και μέσω ενός κωδικού τον οποίο θα προμηθεύονται από το Δήμο μας τα παιδιά θα μπορούν να μπαίνουν σε αυτή την πλατφόρμα.

Με αγάπη, προκειμένου και τα φετινά Χριστούγεννα να διατηρήσουν τη μαγεία και τη λάμψη τους, προσκαλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να επισκεφτούν και να απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό (anti-COVID) Χωριό του Δήμου Θάσου.

Αναλυτικά οι ώρες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.thassos.gr .

Περισσότερα σε Ειδήσεις