Αντώνης Τρίτσης: Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους

Ηλεκτροκίνηση στους Δήμους με αφορμή και το πρόγραμμα επιχορήγησης για δήμους

Τα ηλεκτρικά μηχανήματα έργου προσφέρουν μικρότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης, μείωση της επιβλαβούς ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τις εκπομπές καυσαερίων, άψογες επιδόσεις και σχεδόν αθόρυβη εργασία. Είναι ιδανικά για την λειτουργία στα κέντρα των πόλεων όπως πεζόδρομους, πλατείες, ιστορικά κέντρα αλλά και κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε αστικές περιοχές και στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο Αντώνης Τρίτσης: Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους, προβλέπεται η χρηματοδότηση έως και 100% για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έργου.

Η ηλεκτροκίνηση έχει ξεκινήσει να διαδίδεται ευρέως τα τελευταία χρόνια και παρά το γεγονός ότι τα μηχανήματα αυτά προσφέρουν δυνατότητες και επιδόσεις εφάμιλλες με τα μηχανοκίνητα,η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτρικού σχήματος μπορεί είναι δύσκολη.

Καταρχήν τα διαθέσιμα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα οχήματα που διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης περιορίζοντας τα δυνατότητα να βρεθεί το όχημα το οποίο θα ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη. Ένας ακόμη κρίσιμος παράγοντας ο οποίος θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον κύκλο ζωής του προϊόντος και της μπαταρίας του οχήματος είναι η αξιοπιστία του κατασκευαστή αλλά και του προμηθευτή στην Ελληνική αγορά.

Η Noulikas Urban έχοντας παρουσία 30 ετών στην Ελληνική αγορά καταφέρνει να δώσει λύση και στα δυο αυτά ζητήματα προσφέροντας μια πλήρη γκάμα οχημάτων τα οποία θα καλύψουν όλες τις ανάγκες επιλέγοντας τους προμηθευτές της με αυστηρά κριτήρια:

Υψηλή αξιοπιστία των μηχανημάτων και υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης.

Μηχάνημα 2

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που προσφέρει η Noulikas Urban είναι από τους ίδιους προμηθευτές με τους οποίους διαθέτει πολυετή συνεργασία έχοντας διασφαλίσει την κάλυψη των ανωτέρων κριτηρίων. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η ορθή αξιοποίηση των πόρων των ΟΤΑ με απώτερο στόχο την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Η σημαντική χρηματοδότηση ύψους 120 εκατ. ευρώ προς τους δήμους της χώρας, από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης αφορά στη χρηματοδότηση ηλεκτρικών μηχανημάτων έργου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις