Μητέρα και γιος κρατούνται για την δολοφονία του 42χρονου από το Οφρύνιο

Φως στη δολοφονία του 42χρονου από το Οφρύνιο - Έχουν προσαχθεί ένας 50χρονος και η μητέρα του που έμεναν απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

Μια ηλικιωμένη και ο 50χρονος γιος της θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, καθώς συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα.

Ο 50χρονος, Ελληνοπόντιος στην καταγωγή, όπως και το θύμα, κατοικούσε στο ισόγειο του απέναντι σπιτιού από αυτό που ανακαίνιζε ο 42χρονος επιχειρηματίας, ενώ στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα, ο οποίος οδήγησε στο να πιαστούν τα χέρια -εξ ου και οι εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου Γρηγοριάδη- ήταν η βασική πληροφορία-μαρτυρία κατοίκων η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς στον δράστη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αργά το βράδυ της Κυριακής αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και τα στοιχεία που βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Μητέρα και γιος θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020 στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις