Το «Πιτζάμα Project» χάρισε παιδικά χαμόγελα και στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων

Η Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης για τους μικρούς μας φίλους 

Το «Πιτζάμα Project», η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του υπό σύσταση σωματείου «Τα βιβλία παίζει» και του ομίλου PRESSGROUP, συνεχίζει να δίνει χαρά στα παιδιά δέκα περιοχών μεταξύ αυτών και στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, δωρίζοντάς τους εκ μέρους του Άγιου Βασίλη ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και ένα παιδικό παραμύθι.

Τα παιδιά έλαβαν έγκαιρα τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και η χαρά των διοργανωτών δεν περιγράφεται!

Το ευχαριστήριο μήνυμα

Μετά τον Δήμο Αγρινίου, τα πακέτα έλαβε ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων. Ο δήμαρχος Γεώργιος Ψαθάς μοίρασε με χαρά τις γιορτινές σακούλες στα παιδάκια και απέστειλε την παρακάτω εγκάρδια ευχή του προς όλους:

«Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον δημοσιογραφικό όμιλο KEDENEWS και PRESSGROUP και συγκεκριμένα τον κ. Ηλιόπουλο Χάρη, καθώς επίσης και το Σωματείο «Τα βιβλία παίζει» για την προσφορά τους σε βιβλία και πιτζάμες για παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών, τα οποία και μοιράστηκαν σε 10 οικογένειες του Δήμου μας.

Τα δώρα στα παιδιά μαζί με τις ευχές τους, έδωσαν ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Ψαθάς Γεώργιος και η κ. Αφένδρα Σοφία, αρμόδια Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Στη διανομή παρευρίσκονταν επίσης και οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας, Χοστολίδου Μαρία (Κοινωνική Λειτουργός) και Ξανθού Εμμανουέλα (Ψυχολόγος), οι οποίες συντόνισαν και όλη την δράση.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μια φορά τον όμιλο KEDENEWS και ευελπιστούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία και ευημερία για όλο τον κόσμο!

Ψαχνά, 24/12/2020

Ο Δήμαρχος

Ψαθάς Γεώργιος»

Πιτζάμα Project

Πιτζάμα Project

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστούμε την ανάγκη των παιδιών να χαμογελούν και να παίρνουν χαρά. Μια χρονιά με δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, φτάνει στο τέλος της και είναι χρέος όλων μας να βάλουμε κάτω από το δέντρο των οικογενειών που έχουν ανάγκη ένα συμβολικό δώρο. Γιατί τα γλυκά όνειρα φέρνουν όμορφες μέρες!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον όμιλο PRESSGROUP προς τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων που μας βοήθησε να εκπληρώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά.

Πιτζάμα Project

Πιτζάμα Project

Περισσότερα σε Ειδήσεις